Tidig julklapp^^

Hihi!!
SItter här överlycklig med min tidiga julklapp. En liten bärbar dator till Dessi och en till Eli.
Älskar verkligen mina föräldrar. INte för att dom köpte de till mig utan för att dom finns.
OCH att dom köpte den till mig. Känner mig jättebortskämd! Tihi^^

Plugg, as usual

Hej!
Sitter här och jobbar på en engelska redovisning som ska vara klar imorn. Det går väl sådär skulle jag säga.
Kan gå bättre, men det är helt klar okey. Dana sitter brevid och kommentarar hur smart hon är, och jag sitter och funderar på vad det är för nått jag ska göra. Eftersom jag inte ricktigt kommer på det funderar jag på att göra lite research för en dabatt vi ska ha på fredag på samhälls lektionen. Jag ska debattera emot abort, vilket jag tycker är lite jobbigt.
Jag är nämligen så för abort som man kan vara, eller nej. Jag är för det fria valet. Förstår ni skillnaden?
Aja, nu till nått helt annat. Det var nämligen möta igår i TBH inför julkonsert. Det var välfigt roligt att träffa folk igen.
Jag hamnade lägnst bak i rummet brevid Elin och vi hade det väldigt roligt. Vissa skämt spårade ut totalt, men allt det är alltid lika kul att flumma med henne och jag har saknat det. Måste se till att träffa henne och andra oftare. Problemet är att dygnet skulle behöva 28 timmar istället för 24 för att jag ska hinna med allt som det är just nu. Därför har jag bestämt att jag inte ska göra nått i helgen. Bara vara hemma och landa och plugga. Kanske simma med Dana eller ta en promenad, men annars får jag inte lämna tomten. Låter det smart?
Det tycker iallafall jag^^
Nu så får jag lite massage så jag ska sluta så att jag kan njuta.
Ciao

Panik?

Hej!
Jag har inte skrivit på ett tag. Har inte haft tid eller ork. Det känns som om man har ryckt bort mattan under mina fötter och jag försöker få tillbaka mitt fotfäste. Problemet är att så fort jag har fått lite stadig mark, rämnar den snart igen.
Jag har planerat in alldelest för mycket saker och jag har alldellest för mycket saker att göra som jag inte hinner med.
Har fyra gruppsaker som jag inte ens har börjat med. Eller jo det har jag, men det är knappt.
Panik...
Ska ta de lugnt ikväll och satsa på att göra klart saker.
Skriver nästa gång jag får panik.
Ciao

Klago

Hej!
Med risk att låta otacksam måste jag säga det här.
Jag är sur över att jag slutar 13:05, vänta dampa inte på mig än! Det är nämligen så att jag har två letioner idag istället för dyra så jag började 10:05 istället för 08:30 och jag slutar 13:05 istället för 15:55. Visst låter det bra?
Det är bara en liten sak som förstör denna dag och det är att jag har körrep 16:15. Detta gör att jag inte kan åka hem utan får ta och underhålla mig sjäv på nått sätt. Ska simma med Donia, men det skulle ju vara mycket skönare att få vara ledigt.
Färdigt klagat.
Ciao

Matteprov-.-

Hej!
Jag hatar mitt liv...
Inte på det sättet som skulle göra att jag vill ta självmord och avsluta det för att det är så miserabelt, utan det är snarare så att jag hatar saker som sker i mitt liv. Exempel: Tåget stannar i sumpan och kan inte åka vidare när jag börjar om 40 minuter så jag får springa till en full tunnelbana för att sen byta till en annan på fridhemsplan för att sen tokstressa från odenplan till skolan och där börjar jag med matteprov. När jag kommer hit märker jag att jag inte har någon miniräknare med mig. Underbara dag! Sitter sen på provet och fattar ingenting. Det här är ingen falsk ödmjukhet utan det här är ren sanning. Ett G är kanske möjligt, VG- nja, MVG? NO WAY!! Jag tror seriöst att det är ett litet IG jag har att vänta mig, men jag kan ju alltid hoppas på det bästa.
Hur jag än tänker kan jag inte förstå mig på hur det kommer sig att jag alltid misslyckas på matten. Är jag verkligen så dålig? Jag gick ju ut med ett VG i grundskolan så helt jävla kass borde jag inte vara, men med tanke på att min mattelärare var väldigt generös med allas betyg så är det kanske i så konstigt.
Det jobbiga är bara att man kommer till en skola och man tror att man åtmistånde ska kunna förstå sig på en nanodel av matten(Notera mattespråken) men nej, istället får man en kalldusch och allt blir svart för ögonen.
Fullt så hemskt är det kanske inte, men just nu känns det så. Tro mig när jag säger att om några timmar kommer jag ha något annat att klaga över. Det är något jag alltid hittar och tyvär är det ni, mina kära, få, trogna läsare som får stå ut med det. Men det är erat egna val att slösa bort värdefull tid med att läsa min lilla blogg, vilket jag är oerhört tacksom över.
Ciao

Kort uppdatering

Hej!
Har inte varit så duktig på att uppdatera, men så är det väl. Man har inte alltid tid och då är det bloggen som försummas.
Det är inte direkt så att jag har haft så mycket för mig att tiden inte har räckt till, utan det är snarare så att jag inte har orkat. Det har funnits en hel del saker att skriva om, men ibland så hittar man inte orden. På grund av detta får ni ta och nöja er med en liten snabbgenomgång av vad som har hänt de senaste dagarna.
Onsdag-Syomöte som verkligen hjälpte mig och kör, alltid lika kul.
Torsdag-Stack och simmade på håltimmen, lite knäppt kanske. Låg framför tv:n hela kvällen.
Fredag-Tjejkväll hemma hos Andrea med tjejerna från klassen.En väldigt mysig och rolig kväll.
Lördag-Ska snart gå till bussen för att åka till Michan och kolla på film. Kommer sen hem till ett hus fullt av Elis vänner^^
Nöjda? Om inte, hör av er så berättar jag mer.
Ciao

-

Hej!
Sitter i skolan och väntar på att få träffa min syo. Hade henne förut i tyska så helt okänd är hon ju inte, men det känns ändå lite nervöst. Så ska de kanske vara, vad vet jag.

Ett litet problem är att jag har svårt att röra mig. Vi hade nämligen boxersize(Osäker på stavningen) igår och det känns kan jag säga. Ehm... Har inte så mycket mer att säga direkt. Kan återigen tack Maria för igår^^

Skriver mer när jag har tid, vilket typ kommer vara på jullovet, men ni fattar.

Ciao


Das Helg

Hej!
Den här helgen har varit en blandning mellan hektisk och överdrivet lugn. Har till exempel bara legat i soffan idag och kollat på tv. Lite läxor har gjorts, men inte många. Är sjukt trött trots det faktumet att jag sov till tolv idag. Lite stört.
Gårdagen var lite annorlunda. Den började med att jag åkte in till stan för att möta Dana och Donia för att gå på en mässa. Den gick ut på att utländska skolor kom och visade att dom existerade och att dom ville att man skulle studera hos dom. Det var en lite besvikelse när vi kom dit för mig. Jag hade nämligen trott att det skulle vara en mässa lika stor som älvsjö mässan, men den var ungeför lika stor som mitt hus. Lite skillnad.
Efter det åka jag och Dana till Östermalm för att simma. Det visade sig att det var "Lek och plask" när vi var där så det bar av till Medborgarplatsen istället. Där simmade vi i 45 minuter innnan jag var tvungen att åka hem.
Möte upp Michan och Josse på tåget. Även Frida skulle ha gjort de, men hon hade lite otur med tåg och bussar så efter en och en halv timme fick vi träffa henne^^
Vid sju på kvälle började folk droppa in och det hela blev en väldigt mysig kväll med en massa prat. Jag tror att vi satt i fyra och en halv timme och bara prata. Mysigt värre^^
Nu har tror jag att jag har informerat klar om min lilla helg.Tror dock att de två personerna som läser de här är jag och min katt som sitter i mitt knä, men det är kul att skriva.
Ciao

Skidresa, utlandstudier och stipendier

Hej!
Just nu så har jag det ganska mycket att fundera på eller hur man ska säga. Det är bara en massa saker som rör sig i mitt huvud just nu. Det är dels det här med att studera utomlands efter gymnasiet. Det är något som jag har velat så länge jag kan minnas, men det känns ibland som att det är en dröm som är omöjlig att nå. Det är ju inte direkt billigt och mina föräldrar har absolut inte råd att skicka iväg mig som det är just nu, det vet jag, men det är ändå en dröm.
Det skulle kunna gå om jag får nått stipendium eller ifall jag lyckas spara ihop så mycket pengar som behövs.
Känns väldigt  omöjligt, men man borde iallafall få drömma.
En annan sak som jag funderar på är att åka på skidresa med min skola. Dana är väldigt entusiastik och tja, det skulle inte vara så tråkigt. Min skidåkning är inte så jättebra och därför är jag väldigt feg, men det är ju sååå mysigt med att vara i fjällen. Bara mysa och dricka varm choklad när vinden viner i den snötäckta snö landskapet.
Okej, det där blev en blandinga av naturpoet och fjortisbloggare, men tja, det kanske är mitt riktiga jag-.-
Hjälp!
Ciao

Dikter och musikcafé

Hej!
Idag var Dana i skolan. Jippie!! Hade inte träffat henne sen jag åkte bort så det  var verkligen jättekul att hon kom idag.
Igår låg hon nämligen hemma och spydde. Stackarn. Kan inte har vart kul^^
Nu vill jag bara att Josse ska komma hem så ska jag nog bli nöjd.
Har precis skrivit klar en dikt. Mohaha, Den suger, men de är kul att skriva^^
Ciao

Hemma igen

Hej!
Nu är jag hemma igen. Jag hoppas att ni har klarat er utan er dos av dessi-blogg, men det tvivlar jag på^^
Eftersom jag inte är så bra på att beskriva saker, ialla fall inte skriftligt, tänkte jag strunta i att berätta om min resa.
Kan berätta att jag har haft det bra, men infall ni/du vill veta mer får du/ni ta och fråga mig nästa gång vi träffas.
Ciao

RSS 2.0