Shopping, Shrek och sömnbrist

Hejsan!
Sitter och slötittat på gårdagens idol. Jag måste erkänna att jag är imponerad av idolerna. Tycker om nästan alla. Blev sugen på att se Shrek igår så jag låg och kollade på alla tre filmerna. Sov dock igenom nästan hela första, men så går det när man är på dinseykväll med tjejerna. Vi var upp till fem, trängdes i en liten soffa med tre vänner och gick sen upp vid nio. Det går inte att vara pigg efter något sånt. Mysigt var det i alla fall. Stor kram till Madde, Jenny och Dana<3

Lämnade in min trasiga väska i måndags, men den gick inte att laga så idag åkte in till stan för att få en nya. Passa på att köpa en ny grå tröja på Espiri och en del saker på HM. Några saker som jag behövde och ett underbart snattlinne om jag kanske inte behövde lika mycket^^ . Har fått klagomål över att jag aldrig lägger in bilder på bloggen så därför har jag letat reda på en på mitt nya nattlinne och en på min nya tröja. Hope you like it.

silver grey


Söt va?

 


The Graduate

Hejsan!
Sitter och kollar på slut minuterna av "The Graduate" eller "Mandomsprovet" som den heter på svenska. Måste säga att den är helt underbar. Den är från 1967 och det finns en anledning till att den har blivit en klassiker. Se den om ni inte har sett den. Dustin Hoffman, som då bara var tjugo år gammal var så himmla söt och charmig och sexig. Allt på en och samma gång. Känns dock lite konstigt när man tänker på hans senare filmer. De orden är kanske inte de första man tänker på nu, eller?

http://www.hollywoodteenmovies.com/TheGraduate.jpg


Mini uppdate

Hejsan!
En händelsefull vecka med mycket skratt, glädje och stress samt tre sammanbrott(varav ett var på en engelska lektion*Pinsamt*) går mot sitt slut. Struntade i högskoleprovet på grund av veckan som varit och har istället spenderat dagen i soffan Har äntligen lov och firar nu det med världens bästa musikal Chess^^
Vi hörs

Uppdatering at last

Hejsan!
Verkar som att det blir uppdatering en gång i veckan nu för tiden. Har haft fullt upp i skolan och här hemma med diverse saker. Känner inte för att gå in på detaljer, men det har inte varit särskilt lätt. För nån inblandad. Kan ta lite high-lights ur veckan dock.

1. Var på "Champions of Rock!" tisdags och träffade några av mina idoler när det gäller musikaler. Det som var störst var att träffa Kerry Ellis. Okänd i sverige, men hon totalt äger i bla. Chess och Wicked.
2. Frida sov över efter "Champions of Rock!". Det blev inte så mycket sömn, mer snack, men det var det värt.
3. Var i Uppsala idag och kollade in lägenhet till Eli. Hon ska nog inte ha den tror jag, men det var kul att se staden. Tror att jag kommer hamna där efter gymnasiet, men vi får väl se.
4. Fick för mig att jag ville se Fame igår kväll, så jag skruvade sönder min DVD-spelare och tog ut den. Det i sig låter knäppt, men jag pratade med Michan samtidigt som jag gjorde det och jag är förvånad över att hon inte ringde männen i vita rockar. Lät väldigt fanatisk och galen.

Ska försöka bli bättre på att uppdatera, men nu ska jag ut och hämta in lite ostbågar, några rader choklad, en glas cola samt ben and jerry glass. Detta ska jag sen dela med min underbara syster framför världens bästa serie.
Ciao

"How I met your mother"-Marathon


Hej!
Har spenderat dagen framför tv:n och "How I met your mother" med systeryster. Precis vad jag behövde efter en hård vecka och inför en ännu jobbigare vecka. Vi har sett ungefär halv säsong ett och mer kommer det bli...

No day but today

The heart may freeze or it can burn
The pain will ease if I can learn
There is no future
There is no past
I live this moment as my last
There's only us
There's only this
Forget regret
Or life is yours to miss
No other road
No other way
No day but today


P.S I love you

Hej!
Jag skulle ljuga om jag sa att jag det är få filmer som jag gråter till, men att säga att det finns vissa filmer som jag totalt storgråter till är inte att ljuga. Vi har till exempel Rent, Titanic och filmen vars eftertexter rullar just nu: P.S I love you. Den handlar om att ska gå vidare efter att någon som man älskar dör och hur kärleken lever kvar. Den är oerhört vacker och kraftfull så det är svårt att inte fälla en tår till den. När dom sen spelar James Blunts "Same Mistake" till eftertexter är det omöjligt att behålla lugnet. Det är helt enkelt en riktig snyftare. Därför uppmanar jag er att se den, men tills dess att ni kan se till kan ni njuta av den underbara låten "Same Mistake". Enjoy!


Tv-kväll som präglas av idol

Haha, hej!
Alltid lika kul att få kommentarer när man skriver. Känns som att nån läser(Bekräfta mig! Bekräfta mig!^^) och det känns ju, kul. Lite läskigt när ens syster börjar citerar en, men är man med i leken får man leken tåla.

Skulle egentligen sega framför tv:n, men eftersom vår tv-box eller vad det nu heter, strejkar är jag fast med skavlan. Skulle kunna byta till idol, men jag vet inte. Har bara sett nått avsnitt då och då så jag är inte så jättesugen på att se en massa människor som alla tror att dom ska bli nästa stora svenska artist. Detta tycker jag är kul för att:

1. Det finns INGA stora svenska artister!! Vi har ABBA och Roxette som stora artister och visst, sure, jag tror säkert att svenska folket anser att det är samma klass på våra idolvinnare som på ABBA och Roxette.
2. Vill man verkligen att ens "fifteen minutes of fame" ska vara i idol? Det går ju inte att få bort idol ur karriären efter att man varit med i programmet och för alltid har man kvar idol i sitt namn. Det känns mer som att man måste spendera sina "fifteen minutes in shame"!.

Äh, jag vet inte. Känns bara som att man säljer ut sig lite när man ställer upp i idol. Ska kanske inte säga något om det. Vem vet? Nästa år kanske jag står i kön till idol och hoppas så innerligt att jurun ska gilla mig. I hope not, but who god only knows...


Filosofi på HÖG nivå^^

Hejsan!
Förstår inte riktigt varför jag fortfarande envisas med att blogga. Jag skriver ju samma sak varje dag. Klagar på plugg, skriver nått om någon vän och babblar på rent allmänt. Vore kanske smartare att lägga ner skiten. Jag menar, det är ju inte så att jag lever ett spännande och intressant liv. Ingen skulle direkt sakna bloggen, eller?

Saken är ju den att jag skulle sakna den. Jag behöver få skriva av mig och framför allt behöver jag klaga. Alla som känner mig vet att jag klagar konstant vilket mina vänner bara kan ta till en viss gräns. Så kan man säga att det för deras skull jag bloggar? Hmmm... Djupa filosofiska frågor va?

Ska återgå till tyskan nu. Auf Wiedersehen

RSS 2.0