Tillbaka efter en låååång bloggtorka

Hejsan!

Har inte bloggat på drygt en månad så jag känner mig lite ringrostig. Har många gånger tänkt att jag ska skriva, men för att skriva måste man ju ta sig tid, sätta sig ner och skriva. Finns alltid saker att skriva, men så som många lärare har sagt "Det är kvaliteten som räknas, inte kvantiteten".


Hur som helst har skolan börjat igen så nu ska jag väl bli lite bättre på att skriva. Har gått i skolan i tre dar nu och det mesta är sig likt. Nya ämnen och nya lärare, men för de mesta samma människor. Nån har försvunnit och nån har tillkommigt. Känner mig långt ifrån redo för de här året, men det finns inget jag kan göra för att stoppa det. Det gäller att försöka hänga med helt enkelt. Är faktiskt klar med alla mina läxor, eller ja, dom som jag har fått hittills. Kommer säkert någon mer imorn, men för tillfället kan jag koppla av.


Ligger i soffan och lyssnar på "The Anthem" med Josh Groban( Men betoning på med och inte av). Har lyssnat på honom väldigt mycket den här sommaren, men eftersom jag är totalt barskrapad har jag ännu inte kunnat köpa hans skivor. Är därför väldigt tacksam för Spotify och Youtube. Hade varit hemskt att "upptäcka" en ny artist och sen inte kunna lyssna på honom bara för att man inte har råd att köpa skivorna. Vet inte riktigt vad jag vill ha sagt. Skulle kunna utveckla det till en fyra sidig uppsats om nedladdning i samhället, men det är inte riktigt målet med den här bloggen. Det är ju att jag ska få en chans att skriva av mig och sure, behöver kanske inte lägga upp det på nätet, men det känns aldrig bra att predika för döva öron. Så ni få läsare, får väl ta och tacka:D

Märker att det här inlägget är lite "alla over the place", men jag är ju då som sagt lite ringrostig och jag lär väl vara det ett tag till. Okej, nu måste jag sluta. Få orkar säkert läsa hela. Lovar att skriva mindre i framtiden.
Hej så länge


RSS 2.0