Oerhört nöjd

Hejsan!
Har fått tillbaka lite saker i skolan som jag vill passa på och skryta lite med. Fick VG på NP i matte, vilket är sjukt bra för mig. Tror att jag kommer få VG i slutbetyg nu. Fick VG+ på Enskede redovisningen, MVG- på Planschen, VG på läsförståelsen i tyska och MVG på hörförståelsen. Man kan lugnt säga att det har varit en bra dag när det gäller betyg. Är oerhört nöjd med dessa resultat med tanke på att jag verkligen har kämpat och gjort mitt bästa.
Ska sitta och jobba med samhälls uppsatsen nu.
Adjö

I väntan...

Hejsan!
Sitter och väntar på att "Krig och fred" ska börja. Borde ha pluggat mer än vad jag har gjort, men jag orkar inte göra något mer ikväll. Har gjort iordning en undersökning som jag ska använda i samhälls uppsatsen, men annars har jag inte gjort något mer när det kommer till skolan. Hade ju bara en lektion idag så jag borde ha gjort mer, men jag har shoppat med Fanny (Köpte ett par skor) och sen när jag kom hem tog jag det lugnt innan Josse kom hit. Hon skulle inspektera Bianca och eftersom vi ALDRIG träffas själv nuför tiden var det perfekt. Men nu ska jag fixa det sista innan "Krig och fred" börjar  så att jag kan ta det lugnt ikväll.
Bye^^

19år!

Grattis kära syster!
19 år och snart är det dags för studenten.
"Dom blir så stora så snabbt"
10 dagar och sen är det min tur^^


Soft, men ändå inte.

Hej!
Har spenderat dagen med att plugga, baka rabarberpaj och att handla present till min kära syster som fyller 19 imorn.Har faktiskt fårr sjukt mycker gjort och det är jag stolt över, men jag har inte gjort tillräckligt. Vill helst slippa all stress panik så jag borde ha gjort mer idag. Så man kan säga att genom att försöka undvika att få stresspanik får jag stresspanik. Ironisk va?

Har en kanske lugn vecka framför mig. Har bara en lektion på tisdag och på torsdag har jag två. Sen så har jag då två uppsatser att skriva, men en är praktiskt taget klar så det är skönt. Har bara tre veckor kvar till sommarlov. Känns konstigt när man säger det. Har väntat och längtat, men nu så känns det bara overklig. Ska se till att bli klar med svenskan nu.
Ciao

Ledig fredag med katt och plugg

Hej gott folk!
Sitter i matsalen med en kopp te och väntar på inspiration. Jag SKA ha skrivit klar hjältetexten idag, så är det bara, men jag har ett litet störelsemoment i huset. Bianca har anlänt med all hennes söthet. Jag sitter och skriver så hör jag ett litet pip. Kollar ner och där sitter sötnosen med ögon som skriker "Kela med mig!". Oemotståndligt!
Ska försöka skriva lite nu innan det är dags för lunch.
Adjö!

Syrener<3


Sommartecken

Hejsan!
Har ni tänkt på att man talar om vårtecken, men det tecken som signalerar de andra årstidernas närmande dom har man inget namn på. Man säger att sommaren är på väg, men några sommar tecken pratar man inte om. Inte heller brukar man få sommer, höst eller vinter känslor. Jag undrar hur det kommer sig.

Jag kom att tänkta på det idag när jag åkte hem från skolan. Jag tog tunnelbanan till st:eriksplan och därifrån gick jag till Karlbergstation. När jag går där märker jag att syrenbuskarna har slagit ut. En liten chock måste jag säga. Jag är van vid att dom slår ut runt skolavslutningen och det är nästan en månad kvar tills dess. Jag kunde inte låta bli utan jag gick och plockade en liten kvist med blommor till mig och satt och njöt av doften hela vägen hem. Syrener det är sommar för mig, alltså är det ett sommartecken. För övrigt tänker jag använda dessa uttryck så ofta jag bara kan.Jag ska ske till attt sprida alla sommarkänslor och sommarglädje.
See yah^^

Återigen..

Är jag sjuk.

Projekt, trötthet och Disneyliknelser

Hejsan!
Har suttit och jobbat med projektet de senaste tre timmarna nu, och det går faktiskt framåt. Sakta, men säkert så. Jag fick som uppgift att fixa faktan och fotnoterna, vilket är ett pussel. Inte lätt inte, men det verkar som det är just nu att vi kommer hålla the page limit. Får väl se imorgon när den är "klar". Jag måste säga att jag är lite rädd för att vara tvungen att deleta en massa saker. Allt sånt känns så onödigt. Jag vet att jag måste skriva om min del för att få ordning på källhänvisningen där, men det känns så krångligt Är liiite irriterad på Mr T and Mr P. Dom är som Hitler och Himmler, nej, det var kanske lite väl grymt. Snarare som Disneys Jafar och Jago. Hur som helst är jag lite trött på dom och hela projektet, men snart så är det slut. Men för att kunna ta det lugnt senare ikväll bör jag göra klar min uppgift. Ska ta och göra det nu.
Ciao

Plugg, föräldrar och "Greys Anatomy"

Hejsan!
Sitter i soffan och kollar på "Greys Anatomy" . Har längtat efter det hela dan så glöm att jag skulle missa det. Mina kära föräldrar fick någon infall idag som handlade om att dom ska se till så att jag pluggar ordentigt, men deras tjat hjälper knappast. Visst behöver jag att någon pushar lite, dom får mig att känna mig så skyldig när jag ligger efter med skolarbete. Jag vet att dom är på mig för att jag har en tendens att få panik dagen innan ett prov och skälla ut dom, så jag förstår dom verkligen, men ibland så gör dom mer skada än vad dom hjälper. Det är en lite knepigt problem. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det, men jag ska börja med att jobba med projektet nu. Måste få klart mi text ikväll, men det ska nog inte vara så omöjligt. Ska bara se till att börja, men jag sättar nog igång efter att "Greys Anatomy" har slutat. Ska ta och göra lite tee nu.
Ciao

Stolt över att ha gjort saker

Hej kära läsare!
Idag har jag verkligen varit så sjukt duktigt. Inte för att skryta eller nåt, men jag har städat rummat, tagit hand om kaninen, fixat cykeln, räfsat löv och fått ner min skuld till M.o.P till 2750. Bra va? Det som jag är mest stolt över är nog mitt rum, som i vanliga fall är känt som "Bermuda" rummet eftersom saker alltid försvinner här inne. Hittar ibland pengar när jag flyttar på något, vilket är kul, men när man knappt kan ta sig i rummet lyser alla varnings lampor rött. Men nu så är det städat och fint.

För att få mig att klara av de närmsta veckorna ska jag ta och utnyttja denna dag och plugga stenhårt ikväll. Vi får väl se hur bra det kommer att gå, men det är väl bra att ha rätt ambitioner, antar jag. Ska skriva på projektarbetet, Sam-arbetet, Hjältetexten, plugga matten och påbörja läsningen av "En komikers uppväxt". Bör nog inte vara inne på msn ikväll.
Aja, ska dra och kolla på Parlamentet innan jag sätter igång.
Hej då

TV-tittande i projekttider

Hej!
Har ingen anning om vad jag ska skriva om. Kollar på "How I meet your mother" och jag måste säga att jag har saknat det. Det finns inget bättre än att ha en halv timmes skratt garanterad varje dag. Love it.

Sen så har projektarbetet börjat. Har fått överbefolkning igen och jag är lite bitter över det, men jag vet att för att få jobbet gjort måste man väl tänka posetivt. Jag har suttit och jobbat med det hela kvällen, men har gett upp nu. Ska träffa gruppen imorn vid nio och då måste vi få saker gjort. Jag orkar inte med ett till projekt med en massa panik över hur mycket vi jobbar. Vi får väl se hur det hela går.
Ska njuta av "Greys Anatomy" nu. Skriver så snart jag kan och orkar.
Hej då


Historian och alla dess följder

Hejsan!
Har nu skickat in min historieuppsatser efter lite ångest attacker, Tänk ifall han inte gillar den? Är den verkligen bra? Har jag verkligen gjort mitt bästa? Detta är frågor som jag ställer mig varje gång jag ska lämna in ett skolarbete. Jag vet inte riktigt varför jag aldrig kan känns mig nöjd med något som jag har gjort. Skulle kanske behöva en psykolog för att förstå det, men what´s the fun in that?

Måste säga att jag är så sjukt trött. Stängde av datorn vid två imorse, somnade vid tre och gick upp vid halv sju. Man kan lugnt säga att jag är helst slut. Det har var sista gången jag gör något i sista stunden. Aldrig mer säger jag bara.
Måste ta och sova nu så att jag får tillbaka lite av min styrka.
God Natt

Valborg och Bianca


Hejsan!
Mina blogginlägg har lyst med sin frånvaro, men nu skriver jag iallafall. Valborgen firades för första gången på skansen med min underbara vän Josefine. Vi har båda så mycket att göra nu för tiden så en hel kväll för oss själv var som en skänk från ovan. Kom hem vid halv tolv och trots att syrran hade folk här somnade jag innan det hunnit bli den första maj.
Jag hade tänkt att ägna hela den har dagen till min historia uppsats som ska in på måndag, men så blev det inte. Mina föräldrar, som hade spenderat natten på hotell inne i stan, ringde vid halv elva och frågade om jag ville följa med och kolla på kattungar så bestämnde jag mig för att följa med dit. Fyra timmars bilresa fram och tillbaka+två timmar där, vilket betyder fika och gosade med kattungar. Vi bestämde oss hur som helst att köpa den underbart söta lilla honan som fanns i kullen, Bianca. Hon har barnbarn till våran hona som vi har här hemma, så det var inte så svårt. Hon är nio veckor nu, så om tre veckor åker mamma och pappa och hämtar hem henne. Man kan väl lugnt säga att jag längtar tills dess.  

För att fördriva tiden tills dess ska jag ta och drukna i plugg, men innan dess ska jag sova så god natt. Ska försöka skriva imorn. Ciao


Visst är hon söt?

RSS 2.0