Pluggdag i Uppsala

Hejsan!
Sitter just nu i syrrans lägenhet i Uppsala och pluggar. Mor och far har åkt med henne till Ikea så jag är kvar här själv. Borde kanske fokusera på samhällsuppsatsen som ska in imorn kväll, men istället har jag ägnat mig åt de andra läxorna jag har haft. Det känns skönare att kunna bocka av saker på listan med plugg istället för att bara jobba på en sak och vara stressad hela tiden jag gör det. Därför har jag gjort min matteläxa och nu ska jag sätta igång med filosofin. Funderar på att påbörja engelskan läxan också, men den ska inte vara klar förrän på fredag så där har jag tid på mig. Jag hoppas att jag hinner klart med alla småläxor nu på dagen så att jag kan spendera hela kvällen med Sam. Gud, vad sorgligt det låter... Men så går det när man har planerat dåligt och inte arbetat på lektionen.

Imorgon kommer Donia hem till mig:) Vi ska göra planera vår idrottslektion, men även arbeta lite med andra ämnen också. Jag tror faktiskt att vi kommer kunna få lite gjort. Det finns dock en chans att vi spenderar dagen med att flumma och så får vi båda panik över att vi inte har gjort något. Aja, vi får väl se hur det går. Ska ta och fundera på lite filosofiska frågor nu. Ciao

 


Jag orkar ingenting och jag orkar inte bry mig om att jag inte orkar

Hejsan!
Idag har varit en sån dag när man sköljs över med en våg av likgiltighet. Man orkar inte med någonting och man orkar inte bry sig om det. Ens problem känns onödiga och alla andras problem känns bara fåninga. Sitter med människor och känner bara "Jag orkar inte med det här!". Vill bara dra mig till mitt rum och leka eremit, vilket jag gör i nuläget. Detta betyder inte att jag inte har haft något roligt idag, för trots att jag har sånna här dagar lite allt för ofta finns det alltid nån som får mig på bättre humör för en kort stund. Ibland känner jag mig som ett litet barn som är i konstant behov av uppmärksamhet annars blir jag på dåligt humör. Eller som en person med ingen socialkompetens. För ifall folk låter mig vara för mig själv ett tag blir det bra och om folk ägnar mig mycket uppmärksamhet på ett lättsamt sätt så blir det bra. Gud vad jag svamlar... Men jag orkar inte riktigt bry mig om att läsa igenom det här innan jag lägger upp det så, sorry. Hoppas att det inte var för jobbigt att ta sig igenom.
Bye!

Onsdag...

Hejsan!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag. Det har inte direkt hänt så mycket på senare tiden. Var på Dracula i söndags med familjen, bio med Jenny, Johanna och Dana i måndags och igår tränade jag ki-box med Josse. Så det har kanske hänt en hel del saker, men allt har varit roligt så jag har inte direkt känt att jag har behövt skriva av mig.

Skolan är lite tröttsam. Känner ingen riktigt motivation som det är just nu. Borde verkligen skriva på min samhällsuppsats, men jag orkar inte riktigt det. Får nog ta och skriva det i helgen. Aja, ska prata med Michan nu^^ Ciao

Lugn Lördag(Alliteration:P)

Hejsan!
Har spenderat nästan hela dagen med att undvika all de skolarbete som jag vet att jag borde sätta igång med. Har städat mitt rum, bakat, varit ute på promenad och pysslat lite i huset, men inte en enda läxa är gjort. Det känns som att jag försöker leva i förnekelse, får se hur bra det funkar.

Var och fikade med Jenny, Madde och Amanda efter skolan igår. Självklart var det på vårt vanliga Espresso House,  jag menar, varför ändra ett vinnande koncept? Jag vet inte varför, men det är alltid oerhört härligt att gå och fika med härliga människor och framför allt på fredagskvällar. Man får lite tid att prata igenom veckan och sen så kan man åka hem på bra humör. Tja, man kan nog säga att jag har blivit ett stort fan av det. Låt oss hoppas att vi kommer fortsätta med det.

Nu vankas det mat i Sterner huset så jag får väl ta och plugga senare. Hehe, vi får väl se hur det blir med det^^
Adjö

Fika, fika och lite mer fika

Hejsan!
Just nu känns det som att det enda jag gör är att fika. I fredag med Johanna, Jenny, Madde och Amanda. Igår med Cecilia och nu idag så stack jag och Donia iväg till Espresso House på Odengatan för att få oss varsin chailatte och för att snacka av oss. Okej, det var kanske mest jag som behövde det, men det var härligt att få sitta och skvallra lite. Det som är lite pinsamt är att två av tre gånger bär det av till detta Espresso House så dom som jobbar där börjar nästan känna igen mig. Det känns inte riktigt okej, men vad ska man göra? Det är nära skolan, hyfsat mysigt och inte för dyrt. 

En annan kul grej som hände idag var att min retorikgrupp höll tal på Odenplan idag och även jag. Mitt ämne var vargjakt och om jag får säga det själv var mitt tal riktigt bra. Jag hade lagt ner mycket tid på att få ett tal som var bra skriver och sen så var det oerhört kul att stå där uppe. Det kändes som att man hade lite makt, trots att det typ inte var någon som stannade och lyssnade, men ändå.

Nu är det hög tid att börja plugga lite. Har skjutit upp det hela kvällen så nu när klockan är kvar i elva börjar jag. Kanske inte det smartaste. Aja, god natt:)

"Dear John" biopremiär 7 Maj

I can't wait!


Skriver för skrivandets skull

Hejsan!
Sitter i mitt rum och gör absolut ingenting av värde. Familjen har varit i Uppsala idag, men jag bestämde mig för att stanna hemma så att jag skulle kunna fixa saker inför skolstaren. Hade tänkt att få lite saker gjort nu under lovet så att jag skulle slippa all panik och stress när väl skolan dragit igång igen, men det har inte blivit av. Har börjat på ett tal, men jag har ingen ork för skolan just nu. Vill bara njuta av sista dagen på lovet.

Har lovat Eli att se "Chess" och "Glee" med henne ikväll. Hon flyttar på onsdag så jag försöka spendera så mycket tid som möjligt med henne. Jag kommer verkligen sakna henne, men hon kommer komma hem ganska ofta. At least I hope so.

Ska skriva lite mer på mitt tal nu så, ciao.

Btw Grattis Johanna som blir arton idag :D


RSS 2.0