Tidig morgon

Hejsan!
Det märks att jag håller på att bli sjuk genom att jag vaknar halv åtta och inte kan somna om. Jag går upp, fixar te, startar datorn och tänker börja arbeta med Filosofirapporten och svenskatalet, men nej. Det går ju inte då jag har sparat allt på vrg-nätet. Känner mig både lurad av pluggtid, men ändå lättad. Nu kan jag vara ynkligt sjuk och tycka synd om mig själv i soffan framför Vampire Diaries. Det enda som fattas är lite ostbågar^^

Inget av större värde, men kanske underhållande?

Okej, min comeback gick väl sådär för att utrycka det milt. Men jag har tappat sugen. Det känns som att jag bara skriver nonsens här, men å andra sidan behöver jag skriva av mig då och då så varför inte här? Äh, jag vet inte. Det kanske är hög tid att avveckla den här bloggen. Har haft den i drygt ett år och det kanske räcker. Jag vet inte.

Idag hade jag två lektioner som var ganska lugna och jag kom hem vid ett. Somnade i soffan och sov till fyra-halv fem typ. Kändes sådär, men jag känner mig lite hängig så det kanske var lika bra att vila. Har varken tid eller ork att bli sjuk.

Måste dock så skryta med att jag har hunnit göra sjukt mycket idag. Har påbörjat tre uppsatser, läst så långt jag skulle i min underbara engelska bok, tränat på min monolog och sång samt läst igenom lite papper. Känner mig väldigt stolt. Det ända jag inte har gjort är matten, men vad kan man förvänta sig av mig? Det kommer väldigt långt ner på prioriteringlistan, vilket inte är det smartaste, men nu är det för sent. Måste sova.
Ciao

RSS 2.0