En vanlig lördag för lilla Moi

Hello!
Sitter här i mitt rum med matteboken uppslagen. Har prov snart så jag behöver verkligen plugga, men det är inte alltid så lätt har jag märkt. Det är inte så lätt när man är så trött på allt som har med skolan att göra att man hellre sitter och spelar spindelharpan. Det är inte så lätt när man inte har ätit sen lunchen och ens käre fader håller på med

bearnaisesås till planksteken. Det är inte så lätt när de man helst av allt är att lägga sig framför tv:n och kolla på CSI NY.
Problemen jag har är så tragiska, håller ni inte med?

Apropå tragedi så kan jag berätta att jag såg "Benjamin Buttons Otroliga Liv" igår och jag måste säga att den förtjänar alla 13 Oscars nomineringar som den har fått. Okey, den där meningen var kanske lite konstigt, men ähh, det är ingen uppsats jag skriver. Hur som helst kan jag verkligen rekommendera den filmen. Till och med Josse grät^^

Nu så tror jag att jag ska gå ut och skynda på matlagandet. Mohahaha^^
Ciao


Historielektion

Hej!
Sitter med klassen och väntar på våran kära historie lärare. Någon har gett Oscar en gitarr så det lär ta ett tag att få tyst i rummet. Vi ska ha en grupp redovisning nästa vecka och tja, min grupp har väl inte kommigt så jättelångt. Känns mest som  att vi står och stampar på samma ställe. Inte särskilt givande.
Planerna för kvällen är först simming med Dana, sen hem, försöka plugga lite för att sen sticka in till stan på bio med Josse. Trevligt, trevligt.
Har en känsla av att Harald vill ha tillbaka sin minimala, oerhört maskulina dator^^
Adjö

Home and homework

Hejsan!
Är hemma igen och är oerhört taggad inför högen med läxböcker som ligger vid mina fötter. Det var verkligen oerhört skönt att komma bort ifrån skolan och hemmet under en helg och bara kunna foluserar på. tja annat. Har dock inte kunnat släppa allt helt och hållet så jah behöver nog lite goda råd. Hur jag löser det?
Ber helt enkelt Frida ringa mig. Sen sitter vi och klagar i några timmar. Can't wait^^

Viktig information

Hej!
En sak som är bra med att ha en blogg är att man kan få ut information till människor som man känner relativt snabbt.
Eftersom jag ska bort i helgen tänkte jag skriva det här nu så att jag slipper göra det sen.
Min kanin dog idag. MIn syster hittade henne död när hon skulle kolla till dom. Självklart mår jag inte bra över detta, men det sämsta ni kan göra är att ringa mig för att kolla hur jag mår. Så gör inte det. Det är jättegulligt när folk gör det, men när det gäller mig gör det mer skada än vad det hjälper. Så vänta på att jag ringer er och tar upp det. Jag kanske inte gör de och det får ni ta och förstå. Ifall jag inte ringer er och pratar om det betyder inte det att jag inte tycker om er som vänner. Bara att jag inte orkar prata med just er. Ta det inte personligt.
Tack på förhand.

Och ni som bara läser detta för att få ett gott skratt kan ju tänka på att detta då inte är riktakt till er utan till folk som läser detta för att hålla sig uppdaterade om mitt oerhört spännande liv *Fatta ironin*

En söndag full av sysslor

Hej!
Har hållit på och städat mitt rum sen tolv idag och tro det eller ej, men det har faktiskt lönat sig. Nu menar jag inte bara ett det är renare och trevligare i mitt röriga rum, utan det är nämligen så att jag hittade en pengagömma.
224kr låg i en liten låda som jag heölt hade glömt bort. Ibland har man tur^^
Ska fortsätta min städ-turne i huset nu. Vem vet, det kanske finns mer pengar att hitta?
Ska även fixa kaninerna och plugga idag. Ifall jag får så mycket som möjligt gjort nu, slipper jag det i veckan.
Smart logik va?^^
Ska nog dra nu så att jag blir klar snart.
Adjö

En helt vanlig lördag

Hejsan!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har varit med Michan idag. Såg "Elizabeth and the Golden Age" och pratade om allt mellan himmel och jord. Alltid otroligt härligt att träffa den lilla rödtotten^^
Har även varit väldigt produktiv idag. Har räknat matte, gjort klart en inlämninsuppgift och jag har skrivit en novel. Är lite stolt över det som jag har gjort. Ska unna  mig själv lite kladdkaka och en film.
Men innan jag gör det kan jag berätta att jag har bestämt mig för vad jag ska läsa. Det blir Sam C. Tyska 5, Miljöpolitik, Filmkunskap och Kommunikation och retorik. Frågan är bara hur jag ska lägga dem, men det får vi ta nån annan gång.
Ciao

Och btw, dagens skämt: Niklas

Kurser

Hej!
Håller på att välja vilka kurser jag ska läsa i tvåan och trean. Det är kul oså, men jag vill läsa 500p typ och jag får välja för 350. Inte så kul. Ska iallafall inte läsa matte C. Det behövs nämligen inte till varken Juridik eller Journalistik! JIPPIE!!
Ciao

God morgon!

Hejsan!
HAr lite tid över innan jag ska sticka till skolan så jag tänkte skriva några rader.
Pluggade inget igår, vilket jag borde ha gjort. Istället lagade jag mat till min familj och kollade på Guldbagge galan.
Ett absolut måste för en filmnörd som mig själ. Skämdes lite över att jag bara har sett arn. Men det ska vi ändra på. Jag planerar att hyra liite filmer nån gång med min familj, men vi får väl se.
Däremot ska jag på bio på lördag¨. Nån som vill följa med?
Benjamin Buttons otroliga liv står på agendan. Sms mig eller så väntar ni på att jag smsar och skriver en liten mer formel förfrågan. Var så länge sen jag träffade folk från 9m. Men nu måste jag dra. Ska välja mina kurser idag^^
Ciao

Vad man borde göra och vad man gör för att undvika det

Hej!
Sitter här och gör allt för att undvika det jag borde göra. Jag borde skriva 2 uppsatser, plugga tyska verb, läsa tyska boken, läsa svenska boken, läsa private boken, göra geografi läxa och förbereda mig inför samhälls lektionen imorn.
Tror ni att jag gör något av det?
Nej, iställer sitter jag och lyssnar på musik och klagar på livet. Jag vet inte ricktigt varför jag gör så här. Skjuter upp allt tills jag verkligen måste göra det eller kanske inte ens göra det då. Har iallafall skrivit halva engelska uppsatsen och det skulle ju vara sjukt skönt att vara klar med den, men jag orkar verkligen inte. I vanliga fall skulle jag gå ut till köket och ta lite ostbågar för att få lite energi, men ifall jag gör de kommer jag inte bara ha dåligt samvete över att jag försummar mitt skolarbete utan även min nya "nyttiga" hälsostil. Får se hur länge det håller.

Till något helt annat. Var igår inne i stan och köpte ett par underbara stövlar. Har inte haft några på väldigt länge och snål som jag är har jag väntat tills nu. 349 för ett par STHLM DG på Åhlnéns är väldigt bra så jag är oerhört nöjd. Tack till Michan som hittade dom. Det lite fånigt hur lycklig jag kna bli av att köpa ett par skor. Samma sak hände när jag var i NY och köpte min Hush Puppies. Jag svävade på små rosa moln i dagar och pinsamt nog hade jag dom i handbagaget hem, men ifall man köper skor för 100$ tycker jag att det är okey.

Nu så ska jag se till att skriva klar uppsatsen så att jag kan koppla av resten av kvällen. Önska mig lycka till!
Hej då

Sista kvällen på lovet

Hej!
Sista kvällen på lovet. Har suttit och småskrivit på ett ganska långt inlägg i kanske fyra timmar när min data dampar.
Därför blir det ett kort inlägg där jag informerar om att jag ser fram emot skolan imorn och att jag har varit utre och gått idag. En timme och 45 minuter och 11 000  steg på stegräknaren.
Ciao

Tränat

Hejsan!
Nu när det är ett nytt år så tänkte jag att det är dax att komma i form. Komma i bättre dorm kanske stämmer bättre, men ni förstår vad jag menar. Där begav jag och Maria oss iväg till Friskis och Svettis i jakan för att träna i femtio minuter. Det kändes väldigt kul att vara så där hurtig och jag hoppas att det inte var en engångs sak, utan att jag ska komms igång nu. Behöver komma in i någon rutin för att det ska funka så se till att hålla tummarna för mig^^
Ciao

RSS 2.0