Morgon..

Hejsan!
Sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Av nån anledning ska han ha bilen in till stan, men först skulle han till tandläkaren och därför sitter jag här då. Första gången på jag vet  inte hur länge jag är klar så tidigt att jag måste vänta på skjussen. Känns lite uppiggande.

Hade min geografiredovisning igår och jag måste säga att det gick väldigt bra. Jag har iallafall gjort mitt bästa och ifall det inte blir MVG må så vara. Jag har i stort sett hållit på men geografin konstant i två veckors tid, så det sjukt skönt att vara klar. Nu är det dags att börja med historian. Skulle inte ha något emot att dygnet fick några fler timmar.

Dags att dra till skolan.
Ciao

Eremit med Geografi

Hejsan!
Sitter ute på altanen och arbetar på geografin. Eftersom det måste bli klart idag är jag lite stressad. Håller just nu på att skriva om gatorna i Enskede och hur man tänkte då. Problemet är att det som jag har läst om inte stämmer med kartan. Jobbigt, jobbigt. Det känns lite jobbigt att det här är andra helgen i rad som jag har varit tvungen att tacka nej till att vara med kompisar pga att jag måste plugga. Och nästa helg lär det inte bli bättre. Då måste jag skriva min historia uppsats som är en tredjedel av betyget. Måste få MVG på det för att få det i slutbetyg så det känns lite pressat. I och för sig är man ju ledig på fredag så det ska nog gå och jag ska ju faktisk gå på "My fair lady" på lördag med Frida, så det blir inte bara plugg. Borde kanske satsa på att få klart Geografin nu.
Ciao

Kanelbullar och ett gott humör

Hejsan!
Det är alltid lika kul att logga in här och se att man har fått en massa kommentarer. Glädjen fyller hjärtat och man känner sig uppskattat. Så ni får gärna skriva lite fler och oftare. Jag har också förstått att jag skriver lite dystert, men det ska jag ändra på. Är nämligen på oerhört bra humör, och detta är trots att jag är så trött att det känns som att jag ska falla av stolen och att jag är helt översvämmad i förpliktelser Nej, inget ska få förstöra mitt glada humör. För att förbättra det  har min underbara syster bakat kanelbullar. Planerar att gå ut och hämta någon och ett glas med mjölk senare ikväll, men det får bli efter att jag har pluggat. Måste bli klar (eller klarare) med Geografin. Har lite panikstress över det, men det känns ändå som att det kommer lösa sig. Känner likadant med Engelska NP som är imorgon. Uppsatser är jag bra på, måste bara komma ihåg grammatiken, men det hela löser sig.
Dags att plugga.
Ciao

Sommarjobb!!

Hej!
Jag har fått sommarjobb!! Under fyra veckor med start den 15 Juni kommer jag jobba på Karolinska sjukhuset! Plötsligt känns det som att sommaren kommer att bli bra. För att förbättra mitt humör kommer min underbara syster in lite då och då med godsaker som hon bakat. Riktigt härligt.
Och snart börjar Greys Anatomy så livet kan inte bli bättre. Skulle kunnat vart klar med lite skolarbete, men man kan inte få allt. 
Ciao 


Liten kvälls uppdatering

Hejsan!
Har suttit hela kvällen med mitt geografiarbetet och tro det eller ej, men det har faktiskt gått riktigt bra. Känner att jag verkligen har fått saker gjort. Min deadline är nästa måndag så det borde jag ju klara, men saken är ju den att jag har inte bara det här i skolan just nu. Listan kan göras lång, men jag ska inte rabbla en nu. Ska nämligen krypa till kojs nu och läsa min underbara bok "Den vita massajen" som jag har fått låna av Josse, vilket jag är väldigt tacksam över. Med dessa ord tar jag och avslutar.
God natt!!

Lite små panik över idrottsprovet imorn..

Hejsan!
Idrottsprov imorn och snacka om att jag är oförberedd Har läst igenom papperna någon enstaka gång, men that´s it. Vad ska jag göra? Jag har alltid fått lära mig att inte plugga kvällen innan ett prov, men frågan är ifall jag har något val. Skulle kunna sitta uppe ikväll, men jag mår verkligen fördjävligt. Vill bara ligga i soffan och slö kolla på tv medan jag halvsover. Det är faktiskt därför jag sitter här nu. Väntar på att 90210 ska börja, men vänta lite. Jag har ju alla papper på den här datorn. Jag skulle ju kunna kombinera tv och plugg. Frågan är hur smart det är, men jag löser inget med att sitta här och blogga. Ska nog ta och sätta igång. See you later!
Ciao

Feber och sjukt mycket plugg

Hejsan!
Det känns lite typiskt att nu när man har dedikerat hela helgen till att plugga, går man och blir förkyld. Ligger inte helt däckad än, men det kommer väl imorgon antar jag. Just nu mår jag bara allmänt dåligt och jag har feber, vilket jag nästan aldrig har. Eller feber för mig är typ 37, men nu så har jag faktiskt 38 så ingen kan argumentera med mig om att jag faktiskt har feber. Så det så!

Det jobbiga är att jag inte kan lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv. Har för mycket att plugga för att kunna göra det. Geografi, matte, tyska, historia and the list goes on, som en god vän brukar säga. Ska även iväg till Enköping till min fasters goda vänner som har invigning på något så antingen sover jag i bilen eller så pluggar jag inför idrottsprovet. Med tanke på att jag inte vet ett skvatt om det och vi har prov på tisdag borde jag kanske göra det, men jag orkar inte.

Fan vad jag klagar! Det hade ju kunnat vara värre. Positiva tankar! Ifall jag pluggar mig till döds idag slipper jag kanske allt imorgon. Aja, vi får väl se. Ska gå och klaga lite inför pappa nu.
Ciao


Dagen som har varit, och lite om gårdagen...

Hejsan!
Har haft min första riktiga dag i skolan sen påsklovet idag. Min skola firade 10år igår så vi hade inga lektioner, vilket var skönt. Måste säga att dagen har varit relativt tråkig. Har inget speciellt att berätta direkt. FIck VG+/MVG- på matteprovet vilket är grymtbra, men annars kan man säga att det inte hände något speciellt.

Ska på Avenue Q imorngon så jag kommer nog inte hinne skriva något då, så jag skriver nästa gång jag sitter framför datorn och har det tråkigt.
Ciao

Glad Påsk!

Hello!
Nu är jag tillbaka från mitt lilla äventyr i Geneve. Det kändes lite tugnt att behöva lämna ett land som har svenskt sommar klimat i april, men att komma hem till svensk vårväder är inte så dumt det heller. Har faktiskt lyckats få lite färg, men jag gjorde misstaget att ha ett halsband på mig hela torsdage, vilket resulterade i en vit fläck vid halsen som inte är så snygg. Min kära moder påstår att den inte syns, men det säger hon sägert bara för att göra mig glad. Nej, men det är nog inte så farligt.

Eftersom det är påsk nu och eftersom jag precis har kommigt hem från choklad paradiset Schweiz har jag fått en påskhare i vitchoklad av mina kära föräldrar. Den är verkligen jättefin och den ser verkligen jättegod ut, och detta leder till mitt lilla dilemma. Ska jag äta den fina haren och njuta av smaken eller ska vänta lite och njuta av hur fin den är?
Jag har ju faktisk en papaya som bara ligger och vantar på mig. Ska nog ta den istället. Ja, men det ska jag och jag känner mig oerhört nöjd med mitt beslut.
 
Och eftersom jag alltid får uppmaningar att lägga upp bilder har jag varit duktig och tagit en bild på min oerhört fina påskhare. VIsst är jag duktig?
Ska gå och hämta min papaya nu. Ni får ha det så bra.
Ciao


Geneve

Hej kära läsare!
Märker att antalet besökare ökar dramatiskt när det blir lov. Lite smickrade att folk väljer att spendera sina lov på min blogg, eller kan det vara så att folk får för mycket fritid när skolan inte är med i bilden? Intressant va? Eller kanske inte.
Har inte varit så duktig på att uppdatera och tyvärr så kommer det blir värre. Sticker imorn till Geneve och kommer inte hem förrän på lördag. Tar med datorn, men jag tvivlar på att jag kommer skriva så mycket där nere, så ni får klara er utan mig.Hörs sen när kommer hem igen.
Ciao

Snabb, tråkigt update

Hej!
Sitter här i morgonrocken och lyssnar på "Hello Saferide" medans jag fixar mina naglar. Det är lite läskigt hur fåfängd jag har blivit på senare tiden. För ett år sen kunde jag sticka ut utan smink,linser och med hemska naglar. Nu är det lite annorlunda, men jag ser det som något possetivt. Jag ser det som att jag tar hand om mig själv bättre nu än för ett år sen. Jag får bara hoppas att alla andra håller med mig.

Ska snart åka iväg till Solna för att gå på AIK-Halmsta. Är kanske inte jättetaggad, men jag är inte heller otaggad. Låter lite konstigt, men jag vet inte hur jag ska förklara det. Är väl lite splittrad antar jag.

En annan sak som jag är, är att jag är sjukt trött. Var hemma hos Madde igår tillsammans med Jenny och Johanna och kom hem vid halv två något, men det var det värt. Jag vet i och för sig inte vad dom tycker, men jag hade det iallafall jättetrevligt.

Men nu dampar snart mina föräldrar på mig så, ciao.

Känner mig stolt...

Hejsan!
Enligt min rubrik känner jag mig stolt. Ni kanske undrar varför? Jo, igår var jag och tränade och idag gick jag upp vid åtta och stack ut och sprang. Eller att säga att jag sprang är väl att överdriva en aning, gick snabbt med inslag av joggande är väl kanske mer korrekt, men ändå. Känner mig oerhört duktig.

Ska nog hoppa in duschen och fräscha till mig lite innan det blir frukost här i huset. Vi har nämligen en liten vana som går ut på att på helgmornar äter hela familjen lagad frukost tillsammans framför något på tv. När jag säger lagad frukost menar jag typ brunch, dvs amerikanske pannkakor, fattiga riddare eller kanske scones. Idag blir det något som kallas för "pysch-mackor" och vad det är, det får ni veta någon annan gång!^^
Ciao

Påsklov^^

Hejsan!
Sitter och halv sover i fotöljen framför CSI. Har äntligen fått lov så imorn blir det en lång sovmorgon. Ska se till att ta det lugnt på lovet, plugga och åka till Genev. Ska försöka spendera lite tid med familjen och vännerna, nu när man har tid.
Måste se till att göra en lista över saker som ska göra på lovet, så att jag faktiskt får något gjort. Kommer i och för sig sitta på ett plan i några timmar så då kan jag ju plugga lite. Jag måste säga att det här inlägget blev oerhört tråkigt. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt, hihi.
Ciao

RSS 2.0