Journaler

Hejsan!
Sitter här på jobbet med en kopp varm choklad, gyllene tider och en enorm hög med journaler att skicka. Är lite uttrpkad, men det är endå skönt. Chattar med johanna på Facebook, vilket blir lite distraherande, men så länge jag får allt gjort tror jag inte att någon har nått emot det. Ska jobba över idag så att jag kan gå tidigar på fredag. En halv timme extra skadar väl inte? Ska sen till mamma för att äta middag och sen bär det äv till jakan för ett core pass. Duktigt va?
Aja ska se till att göra klart de här innan klockan är två så att jag kan ta en liten pause.
Ses

Bloggtorka

Hejsan!
Har inte skrivit på ett tag, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. För tillfället är mitt liv är så oerhört tråkigt. Jag går upp vid halv sex, åker till jobbet, jobbar, åker till gymmet, åker hem, ser på gilmore girls, sover vid 10. Många romaner kommer att skrivas om mitt liv, va?

På grund av att mitt liv för tillfället är så oerhört enformigt och tråkigt skriver jag inte så ofta. Skulle bara bli tjatigt. Visst, det händer att jag hittar på roliga saker också som filmkvällar osv., men efter det brukar jag inte orka skriva. Don't hate me.  Väntar för tillfället på att min chef ska komma till jobbet så att jag får något att göra. Fan, vad meningslöst det här känns. Aja, två veckor kvar och sen kan jag ta det lugnt. Ska gå in på imdb och fördriva tiden.
Ciao


Midsommar

Kom hem för ett par timmar sen så nu sitter jag i soffan och sofftar till Greys Anatomy.Var nere på Sörby i år igen med föräldrarna. Det är skönt att åka ner år efter år och umgås med samma människor. Det är så familiärt och skönt. Ingen press. Bara lugn.

Jobba, träna, sova.

Hejsan!
Har nu jobbat i tre dagar allt har väl gått bra. Ett missöde idag med bussen, men det tycker jag att vi glömmer.Lika bra det. Har spenderat de senaste två dagarna på jobbet och på friskis i kallhäll så när jag väl har kommigt hem har jag slocknat vid nio. PARTY!! Eller inte. Man kan nog lugnt säga att början på den här sommaren kommer nog inte vara så spännande.Jobba, träna, sova.Yääääy!

Men oj, klockan är över nio! Måste sova nu^^
Adios

Sommarlov och VRG syndrom

Hejsan!
Har inte skrivit på mer än en vecka nu. Skulle säkert kunna skriva både det ena och det andra, men har inte haft varken ork eller lust. Har knappt haft en ledig stund med tanke på skolavslutning, studenter och olika sociala sammankomster. Gud, så jag uttrycker mig. Måste vara VRG syndromen. En annan liknande märkte jag idag. Hade inte rört mig ur soffan på några timmar så jag kände mig så rastlös och, jag kan inte förklara det, men mycket kändes så meningslöst. Det slog mig att de flesta av mina "Måsten" var borta och det kändes som att marken under mina fötter rämnade. Allt på grund av att jag inte har några inlämningar eller prov att tänka på. Patetiskt va?
Aja, nu ska jag måla mina tånaglar.
Ciao

17 IDAG!!!^^

Hejsan!
Fyller äntligen sjutton år idag. Har bara tagit det lugnt och firat med familj och vänner.
 Vill säga tack till alla ni som har sett till att den här födelsedagen
har blivit en som jag inte kommer glömma på ett bra tag.
Många kramar från sjuttonåringen^^

Efterlängtad update?

Hej!
Kan inte fatta att jag har varit sååååå dålig på att uppdatera. Skäms på mig. Har hänt en hel del saker på senare tiden, men jag pallar inte skriva allt så jag skriver inget. Vill hellre tänka på kvällen, morgondagen och resten av de närmaste veckorna. Har de väldigt lugnt i skolan nu och ikväll ska jag och Josse på bio. "Terminator Salvation"! Stackars Josse. Hon vill verkligen inte se den, men eftersom det var vad jag önskade mig i födelsedagspresent ska vi se den. Hon är bra snäll^^. Hoppas att hon inte lider för mycket bara. Vi kommer komma hem ganska sent, vilket skulle vara helt förbjudet på en skoldag för några veckor sen, men eftersom vi inte har nått OCH eftersom jag fyller år imorn sa mina föräldrar motvilligt ja. Kanske lite fånigt att jag frågar dom om lov, men dom gillar att tro att dom har något inflytande, vilket dom har, men väldigt lite.
Ska försöka hitta Donia i skolan nu.
Ciao

RSS 2.0