NY

Hej!
Sitter i NY och skriver lite. Klockan 10:30 pm och tja, lite trott ar man efter en fem timmars lang flygresa.
Hur som helst stor trivs jag, men lite hemlangtan har man ju alltid.
Hoppas att allt ar bra dar hemma.
Ciao

Skäms över mig själv och min plugg taktik>.<

Hej!
Läste igenom gårdagens inlägg och tja, det låter alltid bättre i huvudet när man skriver sådana inlägg. Eller inlägg i allmänhet låter bättre i huvudet. Så ni kanske kan ha överseende med mitt lilla fåninga inlägg med tusen stavfel o.s.v?
Behövde skriva av mig, men de blev inte särskilt läsbart. Jag kanske har fel, vad vet jag?
Nu till nått annat. Precis som alla andra har jag väldigt mycket inför höstlovet. Eller nja, det skulle jag inte säga.
Saken är den att jag har saker, men jag måste göra allt tills imorn eftersom jag ska åka bort^^
Funderar lite på att skriva min engelska på platet och sen maila den, men då måste jag få tag på en dator.
Har kollat in hotelets hemsida och det står inget om nått internet cafe eller möjlighet till att få låna en dator, men det borde väl finnas någonstans? Är faktiskt berädd att betala pengar, men tänk om det inte går, Då är jag körd.
Men som min kära moder nyss påpekade kanske det är smart att sätta igång att plugga så att jag blir klar och slipper oroa mig sen, istället för att skriva i min blogg.
Så ciao^^

Jag-hjärta-va?

Hej!
Hände med Frida och Michan idag och tja, kommer alltid på hur mycket jag saknar att umgås med dom när jag gör det.
Inte bara med dom utan med 9m männniskor i största allmänhet. Man, eller iallafall jag behöver få en liten 9m dos.
Men nu låter det som att jag inte har några andra vänner, det låter som att jag vantrivs i min nya klass, men så är det inte. Jag trivs oerhört bra som det är just nu och jag hoppas verkligen att det inte kommer ändras. Det känns som att jag har hittat min plats, mycket tack vare Dana, kärlek till henne. Sen tror jag att jag har börjat öppna upp mig på nått konstigt sätt att som gör att jag kan flumma med dom människorna. Äntligen får jag väl ta och säga.
Sen så är det så att jag tror att jag håller på att falla för en kille, men jag vet inte. Känner mig allmänt förvirrad när det gäller honnom. Skulle inte ha något emot att falla totalt för honnom, men vad är vitsen med det ifall han inte är därför att ta emot mig? Vad är det för mening med att låta känslorna och hjärtat styra vägen jag vandrar när mitt förnuft säger att jag är på väg att gå i fel riktining? Att mixa frönuft och känsla har aldrig gått bra för mig. Det kanske är anorlunda nu, men jag vet inte ifall jag är tillräckligt modiga att pröva. Det känns skönt att jag ska åka bort för då kan jag få lite perspektiv på allt. Jag kanske inte känner mig själv så bra som jag tror. Det är nästan det jag hoppas på. Att de bara är lite svärmeri och inget mer. I guess that time will tell...
Ciao

Idéetorka

Hej!
Har en engelska uppsats där man behöver vara kreativ och jag har en total idéetorka. Vet verkligen inte vad jag ska skriva och tja, det skulle vara skönt at tåtminstånde börja på den idag, Uppgiften är att man ska skriva en prolog, epilog eller ett kaiptel som passar i mitten av boken som vi precis har läst. Roligt uppgift va?
De värsta är att den ska vara tre-fyra sidor lång. Fattar inte hur det ska gå. Har två andra saker att skriva och ett prov att plugga till så det känns som att det är lite ont om tid. Därför borde jag verkligen plugga, men jag orkar lixom inte. Har ingen kraft längre eller nån inspiration att skriva. I helgen gäller det. Då ska jag plugga gärnet. Och nu ska jag hålla det.
Ciao

Åker om en vecka

Nu är det en vecka kvar tills jag sticker till det förlovade Amerika^^
Jag både längtar och fasar. Kommer göra av med så himmla mycket pengar och det känns inte så possetivt, men med tanke på hur mycket härliga saker jag ska ha med mig hem är jag glad. Ska verkligen shoppa loss på filmer, böcker och kläder. Ska även köpa lite julklappar där. Har typ en liten lista över allt jag vill köpa, men den kommer jag säkert inte hålla. Hehe. Är väldigt stressad över all skola. Men jag ska inte klaga. ka bara kämpa.
Ciao

-

Hej!
Iiget nytt att skriva. Kämpar återigen med historian och tiden.
Ciao

Fyra timmars rå plugg

Nu ska jag plugga tills klockan nio. HAr vid min sida godis och cola och ett ton med böcker.
Dax att börja. Och btw, ring mig efter nio ifall ni ska göra det. Jag planerar att vara onåbar.
Ciao


En inte så sen kväll i sterner huset

Hej!
Har inte så mycket att säga egentligen. Sitter bara här och spelar sims och gnäller över att jag är sjuk. Borde gå och lägga mig, men de är så skönt att ha huset tomt så jag vill bara njuta så mycket som möjligt. Syrran är ute någostans istället för att dra hit med alla människor. Igår så kom maria hit som planerat, men även frida lyckade vi få hit. Det var inte direkt så svårt, men det var jättemysigt att bara ha en kväll med två kompisar och kunna va sig själv. Ingen av oss var på sådär underbart humör och jag tror att det var en del av härligheten. Alla kunde vi gnälla över våra problem, men också glädjas år varandras framgångar. Dom få som kom på tal, för vi klagade mest^^
JAg saknar dom där sena kvällarna med 9m tjejerna, några mer än andra, men så är det ju.Jag saknar spontaniteten i dom och tja de kommer väl i den nya klassen efterhand, men jag är så dålig på att umgås med dom privat. Har inte träffat en ändå så och jag vet inte. Är väl förskylningen som talar:P
Ha det så bra.
Ciao


Break down and sickness

Hej!
Har haft en sån där skit jobbig dag som man inte vill ha.
Bröt ihop i när jag pratade med pappa i telefonene idag, men jag mår mycket bättre nu.
Hatar att vara sjuk bara för är oftast då som jag bryter ihop. Men nu så öär jag på mycket bättre humör.
Har fått peppning är Josse, frida och familjen. Sen så kommer maria hit ikväll för att mysa och för muntra upp mig så det känns bra. Är alltid härligt att får bekräftelse på att man är omtyckt.
OBS! Skriver inte det här för att få uppmärksamhet vill bara säga att det ä'r kul och skönt att få det lite då och då.
Det är inte meningen att det här ska vara ett sånt inlägg som får solk att känna dåligt samvete, utan jag vill bara skriva lite. Jag saknar lite de sena myskvällarna då jag och tjejerna satt och snackade en massa bullshit. Borde kanske bli lite oth inpirerad och ha ett litet slummer party eller nåt. Det skulle inte vara så dåligt va?
Men men, bara lösa planer som det är nu.
Ska fortsätta leka med min engelska läxa som jag funderar på att lägga upp här. Är sjukt stolt^^
Ciao

Skäms på mej!!

Usch och fy!
Tre hela dagar utan ett nytt inlägg. Inte bra^^
Det är inte det att jag inte har tid att gå in på datorn. Det är det att jag inte vet vad jag ska skriva.
Det händer nästan aldrig något som är intressant i mitt liv och egentligen, hur många är det som bryr sig om det?
Kan kanske komma på tio personer och tja det nöjer jag mig med.
Trots att jag inte vill att de ska bli så märker jag att jag blir så där konstigt glad när jag ser att jag har haft typ 12 besökare.
Eller tja, blir glad när jag har mer än två^^
Det patetiska är när jag har tre besökare och alla dessa tre är jag på olika datorer. Jag kopplar ju inte själv det så jag blir jätteglad. Men så är det. Jag gillar att få uppmärksamhet och jag tror att det är en av anledningarna till varför jag skriver.
Vill göra min röst hörd om så bara till mina vänner.
Återigen patetiskt, men men.
Måste ta och plugga, har typ aldrig lust att göra det, men nu jävlar ska de ske^^
Ciao


Film, pengar och vänner

Hej!
Filmen var väldigtbra, fast boken var bättre. Störde mig på vissa saker som dom hade utelämnat som jag tyckte var viktiga, men det var bara jag som tänkte på det tror jag. Det var väldigt kul att träffa Josse, Michan och Maria igen.
Nu när man inte träffar dom varje dag uppskattar jag stunderna då vi träffas ännu mer och nu saknar jag mer folk från 9m än vad jag gjorde förut efter till exempel ett lov.
Till dagens spännande händelser. Jag städade hela huset idag, eller jag damsög och fixade övervånnningen och det tjänade jag pengar på^^
Min skuld är nu nere på 2500kr och jag har 1420kr i tior. Vet ej ifall jag har berättat det, men jag samlar på tior i en stor coca cola flaska. Josse berättade nämligen för mig att ifall man fyller en sån bör man har 10 000 kr i tior.
Som ni kanske har förstått är jag inge bra på pengar så det är ett bra sätt att spara på.
Lite udda kanske, men det funkar^^
Tro mig när jag säger att ni kommer få höra mer om det.
Ciao

The other boleyn girl

Med tanke på att folk känner sig försummade så tänkte jag bara berätta att jag+några till ska se denna film på fredag.
Lust att följa med? Smsa mig!
Take a chans och bjud in dej själv. Imorn vid fem bokar jag så innan dess måste jag veta.
Ciao

RSS 2.0