Älskade urkund

Är klar med uppsatsen, har mailat och skrivit ut den så nu väntar jag på att få ett bekräftelse svar från urkund. Har väntat i typ en timme så nu vill jag sooooova!!! Åhhh, har varken tid eller lust med det här. Nu känner jag verkligen hur mycket jag längtar till projektet. VILL SOVA!!! Hatar urkund...

Internationella relationer

Känns som att jag är med i ett grymt skämt. "Vem är det som skriver och skriver på sin internationella relationer uppsats, men aldrig blir klar?" Gaaahh!!!

Kommer inte på någon fyndig rubrik så det här får duga:P

Hejsan!
Orkar inte börja plugga riktigt än så jag tänkte fördriva lite tid med att blogga. Kom hem för en timme sen efter två timmar långt körrep som faktiskt låter riktigt bra. Lucia kommer bli jättefint i år och det är kul. Får lite extra energi som kanske gör att jag orkar med resten av skolan. *Suck*

Miljöpolitik står på schemat nu. Har gruppredovisning på måndag så nu gäller det att finslipa på texterna, skicka dom till resten av gruppen samt att lära sig de man ska säga. Sen så glömde jag totalt bort att jag skulle ha skrivit om en åtgärd för problemen i östersjön till idag så när de andra drog upp sina sattjag där som ett fån och skämdes. Inte kul.

Ifall ni läste mitt senste inlägg vet ni att jag har tal imorn och att jag skrev mitt idag. Lite sista minuten, men de funkar. Förut hade jag problem att få det till tre minuter och nu är det för långt. Kan inget gå smidigt for once?
Nä, nu blir det miljöpolitik och sen blir det Glee! :D Veckans höjdpunkt!! Sorgligt?
Mycket möjligt, men så är det^^
Bye

Plugg >.<

Hejsan!
Sitter i skolan och skriver på min internationella relationer uppsats. Ska ha kör rep idag 16.15 till 18.00 så då får man fördriva tiden i skolan med plugg. Har skrivit mitt tal, men det suger så jag måste nog jobba mer med det. Behöver få till typ 30 sekunder till och jag måste klämma in en massa stilfigurer. Orkar verkligen inte med det här talet. På ett sätt så bryr jag mig verkligen inte om vad jag får på det, men jag måste ha två mvg:n till för att få mvg så det gäller väl att satsa. Aja, life sucks. Ska återgå til vietnamkriget -.-
Ciao

Kärlekshälsning till vännerna <3

Hejsan!
Detta inlägg vill jag tillägna mina underbara vänner. Har genomlevt tre dagar av rent helvete och jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan er. Alla små kommentarer värmer mer än ni tror och alla dessa små gester göra att jag klarar av de jobbiga dagarna. Har på senare tid förstått vilken underbar klass jag har. Eller ska kanske omformulera mig. Det vänner jag har i klassen är underbara och jag förstår nu att jag inte skulle klara mig utan er. Det samma gäller er som jag har utanför skolan. Ni betyder allt för mig.

Jag vet att detta kanske blir lite fånigt känslosamt, men ibland så behövs det. Vill ta och belysa några av alla de vänner som verkligen har varit underbara den senaste tiden. Fanny och Dana- Tack för att ni tröstade mig och orkade lyssna på mig idag. Michan- Tack för att du orkar med mina små nyckter. Frida- Saknar dig och jag hoppas att du vet att jag alltid finns här för mig. Jenny, Johanna, Madde, Amanda och Donia- Tack för ni får mig på bra humör och tar hand om mig. Josefine- Du är mer släkting än vän för mig. Skulle inta klara mig utan dig. Skulle inte klara mig utan nån utan er.
Älskar er alla.


Helg!! :D

Hejsan!
Gud vad skönt det är med helg!! Har sett fram emot det hela veckan, men nu när den är här känns det lite jobbigt. Sitter i matsalen och laddar inför en dag full med pluggande. Har en stor uppsats i internationella relationer att skriva som ska vara klar om en vecka, ett matteprov att plugga till, en tyskabok att läsa, ett introduktionstal att skriva och öva in, ett engelska arbeta att arbeta på samt miljöpolitikförberedelser. Mycket att stå i alltså. Skulle helst vilja komma ut och jobba lite på tomten också om jag får tid för det, men skolan kommer först.

Har konsert med kören imorgon i konserthuset. Det gör att hela dagen går åt till konserten och det ska verkligen bli jättekul, men tid som jag skulle ha kunnat lagt på skolarbete går istället till att sjunga. Kommer nog vara ett välkommet avbrott, men ändå ett skäl till stress. Äh, det är väl bara att börja jobba nu istället så jag kan börja bocka av saker på min oändliga list, right?

Måste bara få säga hur SJUKT det var att ERIK hängde löst igår i Idol. Jag vet att jag har dissat idol förut, men kom igen! Erik är för bra för Idol. Han är det självklara vinnaren och så hänger han löst? SKÄRPNING SVERIGE!!




                                        Erik Grönwall- My life would suck without you


Gudfadernhelg

Hejsan!
Har spenderat helgen i min soffa framför tv och gudfadern. Måste säga att det finns få filmer som kan mäta sig med Gudfadern. Det är absolut min favorit film, alla kategorier. Fick en konstig idé att jag skulle se alla tre filmerna och snart har jag klarat av det lilla målet. Pappa tyckte att det var lite väl ambitiöst att se alla tre på en helg när jag har en hel del i skolan att göra, men man prioriterar ju ;)


Efterlängtad uppdatering?

Hej alla människor!
Har fått en del klagomål över att min dåliga uppdatering så här sitter jag igen och skriver. Har en hel som pågår både i skolan och utanför den just nu så jag hinner inte spendera lika mycket tid klagande på bloggen. Något som vi alla saknar. Förra året brukade jag skriva ett inlägg och klaga på vad det nu var jag pluggade just då, men nu har jag mogat. Nu har jag gått vidare in i nästa fas i mitt liv. Nu har jag börjat klaga via telefonen. Det är riktigt praktiskt faktiskt. Så fort jag känner mig trött på plugget ringer jag en kompis och klagar. Detta brukar oftas ge lite roliga historier att berätta.

Exempel: Pratade med Michan idag och hon skulle säga "Åh nej! Intresseklubben har sprängts av överbelastning!" men hon sa "Åh nej! IntresseSMURFEN har sprängt av överbelastning!" Hehe, mycket skratt och flum blev det av den lilla felsägningen.

I skolan rullar det på bra. Har fått tillbaka en del positiva saker från lärare, alltid lika kul. Hade utvecklingssamtal igår och det gick väldigt bra. Fick ingen negativt av lärarna utan bara en massa beröm så pappa kunde sitta där och vara stolt över lilla moi. Detta kanske kan tolkas som skryt, men en vän till mig har sagt att vi måste bli bättre på att berätta för oss själva och för andra hur grymma vi är och det är just det jag gör. Jag är helt enkelt så jävla grym! Känn på den!!

Haha, övertrött kombinerat med julmust är ingen bra kombination. Ska dricka upp flaskan och sen ska jag sova så ha det bra och fortsätt läsa. Ska bli bättre på att uppdatera, men bara så ni vet ääääälskar jag kommentarer. En liten pik bara.
Ciao

SM-Guld 2009!!!



Underbara känsla^^


RSS 2.0