Ingen rast och ingen ro

Hejsan!
Den här dagen har verkligen varit fullt ös hela tiden. Högt tempo i skolan, första mötet med en liten kommitté som Victor och Gustav har startat och då hänger man ju på, men sen bar hem för att plugga hela kvällen. Har miljöpolitik prov imorn, vilket betyder att jag sitter och pratar med mig själv. Satt och pluggade med Sara igår i typ tre och en halv timme och nu så har jag suttit och hållit på sen klockan sex. Har tagit lite pauser dock, men det känns som att jag kan det här nu. Det känns lite farligt. Är oftast då man verkligen "crash and burn" på provet. Aja.

Har lyckats bli super förskyld, vilket leder till att jag inte ska fika med Frida imorn. Såg verkligen fram emot det så det suger. Ska kanske dock klippa mig. Hinner ingen annan dag än torsdagar, men jag får väl se hur jag mår imorn efter provet.

Nu så ska jag krypa ner med en kopp te framför Greys Anatomy och i pauserna väntar mer plugg. Jippie!!

En ledig måndag är alltid uppskattat

Hejsan!
Dagen har varit så där härligt händelselös. Har pluggat, kollat på tv och tränat. Det blev dock ingen kör idag. Syrran var för trött och dom skulle fokusera på basarna idag så vi kände att det kanske inte var värt det. Skulle vara annorlunda om jag redan var istan idag, men eftersom jag var hemma blev det hela mycket mer komplicerat.


Håller på och fixar inför en härlig kväll framför tvn med fotbad, manikyr och pedikyr. Måste jobba mer på min engelska dikt ikväll också, men det kan jag göra framför tvn. Det är lite konstigt egentligen för jag behöver verkligen lugn och ro omkring mig när jag pluggar. Lite lugn musik i bakrunden går bra, men annars ska det vara tyst. Detta gäller dock inte när jag ska skriva poesi. Då vill ja verkligen ha kaos och röra omkring mig. Lite konstigt när man tänker efter. Aja, den ska vara klar på onsdag så än finns det tid.

Pluggsöndag med Josefine:D

Hej!
Jag har många gånger fått höra att det inte går att plugga med sina kompisar. Man börjar prata om andra saker och själva skolarbetet glöms bort. Jag har nu börjat tro att det snarare har att göra med kompisen som man pluggar med och motiverad man är. Hade nämligen josse här idag och tro det eller ej, men vi pluggade konstant i ungefär fem timmar. Båda vi hade en massa saker att göra, så varför inte göra det tillsammans? Då kan man få hjälp och råd samtidigt som man umgås. Sen så var det nog så att det bara var jag som behövde hjälp, men so what? Jag har aldrig sagt att jag är bra på matte och när min bästa vän totalt äger på det(Plus att hon tycker det är kul, konstiga människa) är det då så konstigt att jag utnyttjar hennes kunskap? Nej, precis.

Ledig imorn. Blir låååång sovmorgon, följt av flera timmars tv-tittande, följt av gymande, följt av plugg, följt av kör!!!:D Veckans höjdpunkt. Och sen på kvällen så är det ju "Svenska Hollywoodfruarna". Haha, sååå underbart. En hel timme av bara komik. Gud så härligt!

Ska ta och beta av Candid nu. Har boksamtal på fredag med nån vikarie. Oj, vad kul det ska bli.... Kan knappt bärga mig. Men men. Ni får ha det så bra ni få trogna läsare:P

Bloggar från Fridas badrum

Hejsan!
Sitter i Fridas badrum och leker med hennes dator medan hon sminkar sig. Har tgit det härligt lungt idag med sovmorgon till elva, målning av naglarna samt brunch framför "Skönheten och Odjuret". Det är verkligen en helt underbar film som man ser alldelest för sällan. Så fint gjort. Bilderna och musiken, ahhh, my heart melts!

Jag vet inte riktigt varför, men jämt när jag är med Frida slutar det med några clichéer: Hemlagad brunch framför en disneyfilm(Allternativt "Vänner) och målning av naglarna till kärleksballader i riktigt american high school manér. Kan kännas lite fånigt, men det är riktigt mysig och det är våran grej. Det är det vi gör. Nu lät det jättepatetiskt, som om det är det enda vi gör. Men aja, ni förstår väl vad jag menar.

Behövde verkligen det här för att kunna varva ner efter en jobbig vecka med mycket i skolan samt inspark, som btw var förvånade rolig. Men nu så ligger jag ganska mycket efter i en hel skolarbeten så söndagen lär spenderas som eremit i mitt rum med skolböcker och musik som sällskap. Yaai...


Undviker matten

Hejsan!
Borde ha fokuserat på matten den här helgen, men istället har jag fokuserat på att undvika matten. Inte så jättesmart direkt. Kommer nu ha det stressigt i veckan, men så man bäddar får man ligga. Har däremot klipp gräset, målat naglarna 2 gånger, städat rummet, tränat, bakat, vart på picnic med josse och michan och så har jag gjort klart en dikt till engelskan. Men matte? Nopp. Måste vara något fel på mig eftersom jag anstränger mig så hårt för att slippa det. Bör kanske ta tjuren vid hornen och göra talen så jag slipper ora mig för det sen. Hmm...

Ska nog förlytta mig till min rum och göra lite matte, hehe. Vi får väl se hur det blir med det, men men.
See yaa:)

Trött, bitter och lyckopiller abstinens

Hejsan!
Sitter i fåtöljen och halvsover medan syster min försöker få igång "True Blood". Har svårt att förstå hur man kan vara så här trött, men det är väl bara att vänja sig. Ska nog ta det lugnt i helgen och försöka vila upp mig så att jag orkar med skolan som kommer.

Känns lite bittert att min liv verkligen kretsar kring skolan. Visst, jag har vänner utanför skolan som jag umgås med, men det blir inte så ofta som jag skulle vilja. Har snackat med Josse om att göra nått i helgen och jag ska träffa Michan på söndag. Ska nog försöka dra in henne till stan och hitta på nått. Vi får se hur det blir.

Det var ett tag sen jag träffade lyckopillret Frida. Smsade henne idag och förhoppningsvis kan vi göra nått nästa helg. Det är lite märkligt egentligen. Vi har känt varandra sen hon föddes och vi är fortfarande tajta. Sure, det kan gå månader utan att vi träffas, men när vi träffas igen är det som att tiden har stått still. Saknar henne helt enkelt.
Nu funkar True Blood. Skriver mer någon annan gång- Vi hörs

Sen kväll med Awake och Miljöpolitik

Hej!
Ligger i min säng oerhört obekväma säng, Josh Grobans "Awake" spelas på Spotify och jag sliter med Miljöpolitik läxan. Ska lämna in den imorn och jag började med den för kanske, tio minuter sen. Inte så jättesmart. Jag har känt mig så otaggad de senaste dagarna vilket leder till att plugget försummas. Att syrran har fått fram "True Blood" S2 hjälper ju inte heller. Ska dock bita ihop och få klart läxan så att jag kan sova snart.
Hej då


Remember all the love we shared today<3


Måndag kväll

Hej alla människor!
Sitter framför "Roast" och halvsover. Border verkligen sova, men eftersom jag har sovmorgon imorn kan jag unna mig att ligga sunkig i soffan och halvsova. Sorgligt. Får nog ta och räcka upp mig till imorn. Ut och träna. Usch! Känner mig oerhört otaggad, men å andra sidan kanske inte det är så konstigt.

Hade tänkt att bjuda in 9m till på lördag eftersom jag trodde att mina föräldrar skulle vara borta, men det visar sig att dom kommer hem vid åtta. Inte aktuellt då. Får väl försöka kolla upp nån annan dag.

Omg, att Pernilla avslutar med att sjunga känns kanske lite väl extremt. Aja, dags att sova.
Skriver mer när nått kul har hänt. God natt

Dagens nyhet

Hejsan!
Det här med att hålla bloggen regelbundet uppdaterad har väl inte gått så jättebra direkt. Jag trodde att jag skulle känns mig mer manad att blogga nu när skolan har börjat, men det blev snarare den motsatta effekten. Ska försöka förbättra mig iallafall.

Men nu till den stora nyheten på lääänge. Idag övningskörde jag för första gången i mitt liv! Det var läskigt och oerhört roligt. Det tog ett litet tag innan jag förstod mig på det hela, men sen gick det riktigt bra. Kommer självklart behöva öva MYCKET mer innan det är dags att ge sig ut på vägarna, men ifall vi får in lite rutin på det hela kanske jag kan ta körkortet nästa sommar. Det är vad jag satsar på. men jag tvivlar på att det kommer gå.  Syrran tog det nio dagar efter att hon fyllde arton, men att slå det är inte möjligt. Men att ta det innan trean börjar borde väl gå, eller?


Dagen som har varit

Hejsan!
Har spenderat större delen av dagen inne istan med Dana, Jenny och Johanna, vilket har varit väldigt trevligt. Vi gick runt i lite olika butiker i kanske en timme eller mer. Efter det satta vi oss i Kungsan med varsin Frapocino(Stavas de så?) och tog det lugnt. Kunde njuta av lite solsken och en massa härligt tjejsnack.

Har även köpt biljetter till Regina Spektors konsert på Cirkus i Stockholm. Fick reda på det igår så jag smsade Josse och idag, efter lite strul, köptes biljetterna. 485kr till på skulden till föräldrarna, men det är det värt. Bör nog dock köpa hennes senaste skiva nu. Men men, har några månader till den åttonde december så jag lär väl hinna.

Sitter för tillfället och skriver på ett litet tal. Läser "Retorik och Kommunikation" 50p den här terminen och det här blir det första av måååånga tal. Talet ska vara tre minuter lång och om valfritt ämne. Dock verkar det som att det ska vara om en fritidsintresse eller dylikt. Några förslag? Har bara kommigt på filmer än så länge, men det känns oerhört dåligt. Kanske kör? Då har vi dock problemet med alla jarlaplanere som äger på att sjunga. Jobbigt värre.

Ska snart bege mig ut till köket och äta skaldjur med familjen. Underbart när ens far kommer hem från Göteborg medg gåvor. Skriver igen om ett tag. Hej då

RSS 2.0