(500) Days of Summer

Hejsan!
Har precis sett klart en av världen mest underbaraste filmer för första gången, (500) Days of Summer. Det är en sån film där alla detaljer sitter. Från en fantastisk rollpresentation till att de har de perfekta låtarna på rätt ställe. Jag är helt förälskad i den här filmen!! Tro mig när jag säger att jag kommer snacka om den här filmen läääänge!! Så rolig, men ändå så vacker! Så romantisk, men ändå så mörk! Så coolt gjort med berättarrösten och sättet som den är filmad på, men ändå inte pretentiös! I love it! Måste kanske se om den imorn för att den var så bra^^


Vampire Diaries

Okej! Jag erkänner! Im hooked. Eller det kanske är att överdriva, men jag har sett alla tre avsnitt som finns på tv6play nu och jag sitter lite på helspänn inför kvällen avsnitt. Problemet är 1. Jag har ett reportage att skriva som ska skickas in vis midnatt. 2. Vampire Diaries krockar med Glee. Måste se nått live, men hur ska jag hinna? Men nu snackar vi major I-landsproblem, men dessa små onödiga problem är underbara då de tar bort fokus på de stora man har. I love it. Det blir nog VD live och Glee sen när jag har gjort klart reportaget. Deal!


Weird

Hej!
Den här dagen har varit väldigt konstig. Jag är full av glädje och lycka över hur mitt liv ser ut. Har fått jobb, har underbara vänner som bryr sig och allt är bra i skolan, men trots att jag mår bra över allt sånt så mår jag för djävligt. Jag mår dåligt rent fysiskt. Känner mig svag och ynklig. Illamående och tårarna känns inte långt bort. Hur kan må så dåligt på utsidan, men vara så utomordentligt lycklig på insidan?

Sjukling rapporterar från sängen

Hejsan!
Ligger nerbäddad i sängen och lyssnar på Josh Groban favoriter. Är oerhört trött och jag tror att jag håller på att bli sjuk så jag planerar att inte lämna sängen ifall jag inte måste. Ögonlocken känns tunga, men jag har en filosofi uppsats som jag måste jobba på  så jag har isolerat mig från resten av familjen. Eli är hemma över helgen och hela familjen är inblandad i renoveringen av hennes rum som ska bli bibliotek. Det kommer säkert att bli jättefint när det är klart, men som det är just nu är det lite kaosartat och jag tror inte att jag snarare skulle stjälpa projektet istället för att hjälpa det.

Igår var då jag, Michan. Josse och Elin på Samgymnasiets Rent och jag måste säga att jag kände hur hjärtat svälde av stolthet när mina forna klasskamraterna Anneli och Guro kom ut på scen. Jag tycker verkligen att de var jätteduktiga. Hela ensemblet var väldigt duktiga, några bättre än andra, men så är det alltid. Fick höra sen att de hade drabbats av sjukdom, stackarna. Och ljudet krånglade lite, men de löste de bra. Det var lite roliga översättningar ibland, men jag tror inte att det var några fler än jag som märkte det. J och M kallade mig för något liknaden musikfascisten när jag poängterade nått, så jag är kanske för kritisk i vissa fall. Hur som helst tycker jag att de på det stora hela var väldigt bra! Sug åt er av applåderna och berömmet! Det är ni värda!

Och ja, Guro och Anneli. Jag håller med er, It's been far too lång! Skärpning till alla i 9m. En liten mini återträff borde vi väl klara av att organisera, eller?

Håltimme med filosofiuppsats

Hejsan!
Sitter på 2:an och försöker jobba lite med filosofin. De flesta andra har lektion och de andra som också har hålltimme har försvunnit iväg på äventyr. Jag känner att det är lika bra att utnyttja till max så att jag slipper panikskrivandet dagen innan. Ett stort plus till mig för min planering tycker jag!

Imorgon blir det musikal med Josse, Michan och Elin. Samgymnasiet sätter upp Rent och eftersom vi känner två personer som är med tänkte vi att det skulle vara kul att se. Problemet är ju dock att den är på svenska och att jag säkert komma dit med för höga förväntningar. Har svårt att se att några kan göra den bättre än vad orginalensamblet gör i filmen, men det kanske bara är jag som är inskränkt och trångsynt? Ska iallafall försöka att se det som den skolmusikal som den faktiskt är.

Ska snart gå iväg och prata med Lotta eller Maria om min studieplan. Ska välja bort Rättskunskap och välja Psykologi B istället. Skulle egentligen vilja klämma in något D:språk också, men jag får se hur det blir. Skulle då läsa totalt 350p över och jag vet inte om det funkar med schema läggningen Aja, det sista som överger en är hoppet, eller vad det nu är man säger.

Torsdags eftermiddag full med plugg

Hejsan!
Har precis satt mig för att dra igång med dagens plugg. Har tre uppsatser till nästa vecka så det kan vara smart att jobba på dom. Ska försöka komma ikapp med matten och tyskan också. Sen så har jag en film att se. Vi har nämligen ett filmprojekt i Engelskan och jag ska ge filmen till Fanny imorn så jag måste faktiskt se den. Jobbig läxa va? Ska faktiskt analysera den sen också så helt soft är det inte. Ifall jag är klar ikväll när Eli kommer hem tänker jag unna mig lite How^^ Wish me god luck...

Träning und so weiter

Hej!
Var ett tag sen jag skrev nu, men livet flyter på som vanligt. Träffa vännerna, plugga, spendera tid med familjen. Har dragit igång med träningen igen. Har nu fått med mig Josse så jag planerar att ha konstant träningsvärk. Allt för Beach 10, eller inte. Känner att jag vill komma i bättre form så jag planerar att köra på spinning, core och ki-box varje vecka. Vi får se hur det går. Sen så ska jag sluta äta och dricka onyttigt. Lite snesteg får jag väl göra, men det har blivit alldelest för mycket på senare tiden så nästa vecka ska jag och mamma dra igång med en två veckors diet. Dags att satsa. I'll let you know hur det går. Ska ägna mig till en idrottgrej som ska in imorn nu. Ciao

Jenny Owen Youngs "Fuck Was I"


Sovmorgon

Hejsan!
Sitter hemma i min soffa med en kopp te medan resten av skolan är iväg på diverse aktiviteter. Är rädd att jag håller på att bli förskyld och då kändes inte spinning och skridskoåkning som någon bra idé Kände också att jag behövde få en extra sovmorgon. Planerar att försöka få lite plugg gjort också. Ska nog skriva mitt tal idag, men än så länge kan jag njuta av att ta det lugnt och dricka mitt te. Mysigt värre^^

Helkväll med frida :)

Hejsan!
Ska snart följa Frida till bussen, men medan hon fixar sig passar jag på att blogga. Själv kan man ju går runt i myskläder då man inte ska någonstans idag. Ska bara stanna hemma och ta det lugnt. Planerar att skriva mitt tal idag så jag har det avklarat.

Igår så var jag och Frida på bio. Vi skulle ha sett "Prinsessan och grodan", men jag hade glömt att boka biljetter så det blev "Snabba cash" istället och jag måste säga att den var riktigt bra. Jag brukar ha ganska låga förväntningar på svenska filmer,, men det är kanske lite förtjänat Över bion bestämde vi oss för att gå och käka, men vi ville inte gå på McDonalds eller liknade, vi ville gå på en "riktigt" restaurang. Så vi begav oss ut för att hitta nån. Jag smsade runt till folk som bor i innerstan att få lite råd, men efter att ha letat i kanske en timme hittade vi en jättemysig restaurang på rörstrandsgatan i Karlberg. Det blev ett riktigt litet äventyr för oss.

Nu ska vi snart dra så, ciao^^

RSS 2.0