Vad lilla jag har haft för mig^^

Hejsan!
Ska snart sticka ut och klippa gräs, men medan jag dricker upp mitt morgon tee kan jag passa på och blogga lite. Har inte skrivit på mer än en vecka, vilket verkar vara rekord. I vanliga fall brukar jag skylla på att inget händer, men det är faktiskt en lögn. Har gjort något nästan varenda dag den senaste veckan så jag har ju haft saker att skriva om. Tid och ork 'är en annan sak. I kort kan man väl säga så här:
Lördag-Sov hos Frida på Arnö:D
Söndag-Hade filmkväll hos Madde tillsammans med Johanna, sov där.
Måndag- Kom hem och dog framför GG.
Tisdag-Tog mig inte utanför tomtens gränser.
Onsdag-Shopping med Michan och sen bio med henne+familjen.
Torsdag- Chess och bad med MIchan och Josse.
Fredag- Heldag i stan med Josse, trampbåt,glass och liljor^^
Lördag- Klippa gräs!!

Så nu vet ni. Ska försöka vara bättre på att uppdatera nu, men jag lovar inget. Är mycket lättare att blogga när man går i skolan eftersom man använder datorn till att plugga 24/7.Aja, skriver snart.
Ciao

Filmkväll hos Johanna^^

Hejsan!
Har bara två dar kvar på sommarjobbet nu och jag måste säga att det blir jobbigare och jobbigare att ta sig upp ur sängen på morgonen. Sen så hjälper det kanske inte att vara uppe sent dagen innan, men jag var i Bromma och träffade Johanna och då vill man ju inte åka hem för tidigt^^. Det var jätteroligt att äntligen få komma hem till henne och se hur hon har det. Vi såg på "Disturbia"(vilket är typ den enda skräckisen som jag redan hade sett, men det gjorde ingenting), åt BnJ och så såg vi början på "Date Movie". Hur som helst så var det en väldigt lyckad kväll. Måste passa på att träffa henne så mycket som möjligt innan hon sticker till Kroatien, är liiite avis på henne. Ska träffa henne och Madde på söndag så det blir kul. Ska dock ta och jobba nu. Min chef kollar lite irriterat på mig så det är nog bäst att jag rundar av innan han kommer hit. Skriver mer när jag har något att skriva;)
Ciao

Efterlängtad uppdatering?

Hej!
Har inte uppdaterat på ett bra tag nu så det finns en hel del saker att berätta. Mycket kan hända på några dar, men jag orkar inte ta allt i detalj så ni får en snabb version. I lördags kom Madde och Johanna hem till mig för att bada. Det hela var jätteroligt och kul, hade inte träffat dom på ett tag. Det negativa var att jag cyklade omkull när jag skulle hämta dom så tillföljd har jag typ tusen blåmärken, skrubbsår på ena knät och två vrickade händer.

Söndagen var lugn, måndagen med, förutom att jag äntligen fick hem "Chess in concert" och jag blev inte besviken:D Ska nog se om den ikväll ifall jag inte hittar på något annat. Igår åkte jag till akuten på morgonen för att kolla så att jag inte hade någon spricka i någon av mina händer, vilket jag inte hade. Så jag spenderade tre och en halv timme där för abbsoult ingenting. Kändes lite onödigt, men ändå skönt att veta. Efter akuten och jobbet träffade jag Frida Ö och vi gick och fikade på café 60. Vi hade inte setts på drygt en månad så det fanns väldigt mycket att prata om. Jag hoppad verkligen att det inte tar så lång tid tills nästa gång.

Idag ska jag jobba och sen så ska jag kanske träffa Johanna. Vi får se hur det blir, men det skulle verkligen vara jättekul. Hoppas, hoppas, hoppas.

Känner att jag kanske ska ägna mig åt mina arbetsuppgifter nu istället för min blogg som har blivit oerhört försummad på senare tiden. Aja, skriver mer när jag har tråkigt.
Ciao

Lite om igår, idag och imorn

Hejsan!
Sitter på jobbet och håller på med lite journaler samtidigt som jag lyssnar på chess. Skönt att kunna ta det lugnt och slippa stressa. Vi har inte så mycket att göra eftersom det är sommar. Det känns som att de tidiga mornarna är värda mödan när man inte behöver över anstränga sig.

Träffade Johanna och Madde igår.  Mötte upp dom efter jobbet så gick vi runt i stan lite gran. Hade inte sett någon av dom sen skolavslutningen så det var kul att äntligen göra det. Troligen så kommer dom hem till mig på lördag så ska vi bada. Hoppas bara att det blir bra väder så att man verkligen kan sola^^

Ska träffa Michan ikväll. Inga storslagna planer direkt. Bara lite fika och gossip. Lovely. Borde kanske ringa josse, men hon är nog inte hemma. Hmm.... Äh, hon får klara sig själv. Iallafall nu när hon är med N.
Ska kanske jobba nu. Ciao

Leka duktig

Halloj!
Idag har varit på jobbet och gjort absolut ingenting. Har bara kollat på youtube klipp hela dagen, inte så produktivt. Sen så åkte jag och tränade. I typ 30 minuter. Så idag har jag inte haft så mycket för mig. Har mest lekt duktig.. Sitter just nu med familjen och Andre och gör ingenting. Ville visa några klipp för dom, men det är för ljust. Hmm.....
Ha det så kul, finns en stor chans att jag är den ända som tycker det är kul.


 

RSS 2.0